Як минули два дні Бандерштату: красуні, рок-зірки та палаюче «UA». ФОТОРЕПОРТАЖ

07 Серпня 2016, 15:00
2991

Більшість подій цьогорічного фестивалю «Бандерштат» вже позаду. За два дні, що минули, фестивальники послухали лідерів думки на гутірках, повідривалися під музику улюблених гуртів, розважалися на різних спортивних та квестових змаганнях, а також провели романтичні ночі у супроводі колективів, що виступали на тихій сцені фесту.

Після завершення концерту на головній сцені, бандерштатівці запалили вогні, з яких вималювалося дві літери: UA.

«Понад 5000 учасників ювілейного Бандерштату-2016 взяли участь у традиційному фестивальному флешмобі, який відбувся на другий день дійства, 6 серпня», – йдеться на офіційному сайті фестивалю.

За совами організаторів, цього року флешмоб організували вночі. Слово «UA», яке вибудували фестивальники, дає меседж, що Бандерштат – дійсно фестиваль українського духу і ми несемо цю ідею всьому світу.

Фото: офіційний сайт фестивалю «Бандерштат»
Фото: офіційний сайт фестивалю «Бандерштат»

Фотокореспондент Роман Домбровський зібрав для вас найяскравіші моменти двох фестивальних днів, які відбувалися біля головної сцени фестивалю.


















































































































Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром