Як на Бандерштаті «йожилися» фестивальники

06 Серпня 2016, 14:16
2352

Кілька десятків «бандерштатівців» зібрала йога. Ранкові «потягушки» проводились під пильним оком інструктора клубу «Територія йоги» Христини Губської.

Після гарячого вечора із «Братами Гадюкіними» не так легко було піднятися вранці, втім гості фестивалю вправно повторювали нескладні, на перший погляд, вправи, що мають назву асани, пише Таблоїд Волині.

Христина демонструвала методику Ішвара-йоги, у цьому їй допомагала ще один інструктор, яка спеціально приїхала до Луцька зі Сміли. «Йога – це не розслаблення, а робота, постійна робота над собою», – наголосила Христина, розпочавши із дихальних вправ.

Після розминки «бандерштатівські йожики» перейшли до більш серйозних вправ. Що це непросто, ви можете переконатися, ставши в позу «планки» хоча б на хвилину! Але на ранковій йозі «Бандерштату» це було робити неймовірно приємно. Чому?

«А посміхатись хто буде?», – нагадує інструктор, і всі розпливаються в усмішках. Ось вам відповідь чому.

«Йога має робити вас щасливими!», – ділиться секретами «гуру» Христина Губська. На завершення вона просить присутніх обійняти один одного.

«Обнімашки» дійсно підіймають настрій! Заряд енергії на цілий день отримано. «Бандерштат» прокидається. Другий день фестивалю стартував.























 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​
 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром