Луцький двір: жителі на Писаревського облаштували справжній дитячий рай

04 Серпня 2016, 17:12
3945

Мешканці будинків №22 та №22а на вулиці Писаревського радіють, що тепер їхні діти мають свою територію, на якій можуть гратися, при цьому, не заважаючи іншим мешканцям будинків.

Оновлення у дворі сталося відносно нещодавно. На прибудинковій території розташований «Центральний тепловий пункт №21». І саме через його наявність неможливо зробити повноцінний дитячий майданчик.

Але жителі цього двору вийшли із ситуації і використали вільне місце з зовнішньої сторони цієї будівлі. Саме там і облаштували «дитячий куточок». Зокрема, поставили лавочку, встановили колеса і зробили пісочницю.

Крім того, мешканці цих будинків дали волю своїй фантазії: на зовнішній стіні теплового пункту вони намалювали персонажів різних мультфільмів.

Місцева жителька не приховує радості, коли розповідає про це оновлення:

«Це справжня візитна картка нашого двору. Я дуже тішуся з того, що нарешті моя дитина має місце, де погратися. Адже раніше, коли ще не було цього, діти часто гуляли за межами двору. Це викликало у мене хвилювання. Але тепер моя дитина завжди на видноті і я спокійна за неї».

Також важко не помітити красивих квітів, які ростуть у дворі. За словами місцевої жительки, для того, щоб вони більше часу милували око, за ними потрібно щоденно доглядати.

Але, не зважаючи на ці приємні дрібниці, у дворі є певні проблеми. Зокрема, стан асфальтного покриття бажає кращого.

Читайте також: Луцький двір: мешканці на Молоді калічаться біля власного будинку

Також бордюри в певних місцях знаходяться в жахливому стані. Крім того, деякі водії дозволяють собі виїжджати на тротуари. Але це відбувається нечасто, лише коли немає де поставити свою автівку, запевняє місцевий мешканець.

За його словами, цей двір, хоч не є перлиною Луцька, зате у ньому можна завжди почути дитячий сміх і знайти гарних сусідів, які готові у будь-який момент прийти на допомогу.








 

Бажаєте, аби ваш двір потрапив до нашої постійної рубрики? Пишіть на нашу електронну пошту [email protected] або телефонуйте за номером +38 066 413 29 28

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
04 Серпня 2016, 22:25
Япона мама - це не двір а позор Україне....
05 Серпня 2016, 11:11
совок.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром