У Луцьку стають популярними настільні ігри

20 Серпня 2015, 18:01
4021

У  клубі «Твоя фішка» вчили грати «Знак древніх».

Активісти клубу проводять такі турніри щовихідних.  Але оскільки охочих зіграти стає щоразу більше, то влаштували змагання й сьогодні, 20 серпня. Ігромани зібралися в бібліотеці-філії № 6 на проспекті Волі, 10.

«Приходять люди різних вікових категорій: від 5 до 35 років. Адже такі ігри є справді розвивальними, не кожен дорослий відразу розуміє, що потрібно робити у тій чи іншій грі», – розповідає організатор та основний ідейник Роман Мамчур.

Для Романа ігри – це своєрідне хобі, яким він вирішив поділитися з іншими. Таке задоволення не з  дешевих,  коштують набори від 300 до 1 000 гривень.

 «Щоразу ми намагаємося представити якусь нову гру, от у вихідні презентуємо «Володар перстнів» і покажемо відеоролик, який спеціально підготували», – каже Роман.

Зараз у клубі є понад 20 настільних ігор. Більшість з них залишають самі гравці, деякі придбали організатори. Роман каже, що гра затягує – карти до неї можна збирати протягом кількох років.

Окрім цього, клуб настільних ігор «Твоя фішка» взяв участь у конкурсі громадської ініціативи. Заявка вже пройшла перший тур і знаходиться у стадії голосування.

«Зараз ми коливаємося між входом у десятку», – розповідає Роман.

Нагадаємо, активісти влаштовували ігротеку просто неба.   

Довідково.
«Знак древніх» – кубикова кооперативна гра за мотивами всесвітньовідомої "Arkham horror" . Команда відважних гравців переступає поріг нічного музею, щоб відвернути кінець світу. Вони можуть перемогти, або програти тільки разом.

1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром