Спека змушує лучан шукати порятунку у фонтанах

01 Серпня 2016, 16:55
2585

Планову очистку води у фонтанах проводять раз у два тижні, проте купатися у непроточній воді посеред міста, за словами спеціалістів, не варто.

У спекотні літні дні мешканці міста полюбляють проводити свій час біля води. Якщо змоги відвідати водойму немає, а палюче сонце застало під час прогулянки містом, особливо небоязливі лучани «пірнають» у фонтани.

Міські фонтани обслуговує КП «Луцькводоканал». За словами економіста планово-економічного відділу Світлани Степанюк, очисні роботи у фонтанах проводять раз у два тижні. Втім працівники «Луцькводоканалу» щоденно стежать за ситуацією та очищують воду залежно від рівня її засмічення.

«Якщо фонтан засмічується швидше, то, звісно, графіку не чекають і проводять очистку води, коли це необхідно. Спершу у нас було заплановано, що фонтани працюватимуть лише по вихідних днях. Проте у зв’язку зі спекою міська влада вирішила зробити роботу фонтанів щоденною», – зазначила Світлана Степанюк.

Та, не зважаючи на ретельне прибирання фонтанів, спеціалісти, все ж, не радять заходити у непроточну воду.

Фото Романа Домбровського

1

1

1

1

1

2

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024