Центральний парк: патрульні вчитимуть жінок самообороні

29 Липня 2016, 16:46
1853 Джерело: www.artleo.com

У суботу, 13 серпня, о 10:00, в Центральному парку культури та відпочинку (біля сходів біля маленької сцени) відбудеться перше заняття з самооборони для жінок, організоване патрульною поліцією Луцька.

Орієнтовна тривалість – 2-3 години, інформують патрульні у Facebook.

Копи продемонструють основні вправи, які можуть використовувати жінки, захищаючись від потенційних зловмисників. Також вони ознайомлять з основами самооборони, пояснять законодавчі особливості та наочно продемонструють засоби захисту і навчать їх використовувати.

Як розповів начальник управління патрульної поліції у м. Луцьку Олександр Вовченко, проведення заняття обумовлене тим, що в літню пору зростає кількість правопорушень, пов’язаних з крадіжками прикрас та інших предметів, особливо в місцях скупчення людей та в темну пору доби.

Жінки, які здебільшого фізично менш сильні, найчастіше стають жертвами таких правопорушень. Тож заняття покликані допомогти жінкам здобути необхідні навички самооборони, аби в разі чого захистити себе.

Для участі в занятті необхідно заповнити гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdXPj0RmhyB1NNLx…/viewform…

Кількість жінок для першого заняття – до 50 осіб, починаючи з 14-річного віку.

Про участь у занятті Вас повідомлять електронною поштою.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром