40-й район: брейк-дансерам під час тренування в «Сучаснику» на голови капає вода

29 Липня 2016, 09:46
2273

У будинку культури «Сучасник», де тренуються танцівники, давно не було капітального ремонту, а під час дощу на голови молоді капає вода.

Про це Район.Луцьк розповів луцький танцівник та засновник колективу «Iron Сity» Андрій Слайковський.

«В нас державний радянський зал, який ми своїми силами і силами наших луцьких друзів-художників, і не лише луцьких, привели у порядок. Я за свій кошт поміняв проводку, ми танцювали в центрі, збирали на фарбу художникам», - розповідає Андрій.

За словами танцівника, він не раз звертався і до керівництва будинку культури, і до чиновників, але усі вони тільки годували обіцянками:

«Наша держава і керівництво будинку культури вже який рік обіцяють і нічого не роблять, а це є по факту «храм» луцького хіп-хопу і брейк-дансу, я тут сам починав у 2000 році».

Пропонуємо лучанам подивитися, у яких умовах виховується танцювальна молодь Луцька:

«Сучаснику» треба осучаснення
«Сучаснику» треба осучаснення

Так і пахне старовиною
Так і пахне старовиною

А з цієї стелі часто «іде дощ»
А з цієї стелі часто «іде дощ»

Попри численні звернення представників «Iron Сity», вимоги брейк-дансерів так і не виконали:

«Вже здається пройшли ті часи коли в Луцьку існували лише колективи бальних і народних танців. Хіп-хоп і брейк вже давно не підвальні танці і нам також потрібна допомога, тим більше що за ці роки ми заробили державі багато грошей. Плата за абонемент з учнів йде керівництву будинку культури. Рекламу ми оплачуємо самі, і, як я вже сказав, потреби залу теж», - розповів Андрій.

Зал знаходиться ледь не в аварійному стані, а будь-які опади спричиняють надзвичайні ситуації.

«Коли йде дощ, у нас цілий зал в банках і відрах, щоб хоча б підлогу не псувати», - відзначає Андрій Слайковський.

Все розмалювали власними силами
Все розмалювали власними силами


На фарбу художникам «натанцювали»
На фарбу художникам «натанцювали»


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024