ТОП 10 відмінностей четвертого «Lutsk Food Fest»

28 Липня 2016, 13:29
2188

13-14 серпня відбудеться вже четвертий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest». Організатори вирішили відповісти на запитання, чим він відрізнятиметься від попередніх.

Це не тільки десять позитивних змін, але й перелік причин (далеко не повний), чому треба відвідати найсмачнішу подію літа.

 

  1. Нове меню. У рамках «Гастро-туру» учасники представлять кухню понад 30 країн світу: від звичних європейських смаколиків до екзотичних страв.
  2. Ще більша географія учасників. До Луцька приїдуть представники з різних регіонів України, які вирішили почастувати відвідувачів фестивалю своїми кулінарними шедеврами
  3. Яскраве оформлення. Кожна гастроточка потішить стилізацією під ту країну, кухню якої представлятиме.
  4. Організатори не забули і про українські продукти. Оскільки попереднього разу зона «Made in Ukraine» користувалася шаленою популярністю, цього разу її розширили. Тож гості зможуть скуштувати ще більше оригінальних продуктів вітчизняного виробництва.
  5. Ще більше посадкових місць та лаунж-зон.
  6. Оновлена зона з сіном. Відтепер на улюбленій зоні для фото сесій будуть ще й столики, для того, щоб відпочивати було не тільки смачно, але й зручно.
  7. Дві фотозони. Оскільки фото з фестивалю завжди яскраві та оригінальні, організатори облаштують ще одну цікаву локацію для світлин.
  8. Ще більше сюрпризів і конкурсів від учасників та спонсорів.
  9. Нова насичена  дозвільна і музична програма на головній сцені.
  10. Розширена дитяча зона. Сімейна академія «Плай» та студія розвитку «Маленький Хогвартс» підготували нові розваги для найменших відвідувачів. Тож батьки зможуть поласувати стравами та напоями, доки їхня малеча грається, бере учачасть у майстер-класах та інших атракціях.

Зауважимо, що на відвідувачів чекає ще дуже багато сюрпризів, про які ми повідомимо дещо пізніше. Тож слідкуйте за анонсами.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром