Інвестор «Променя» розповів, чому біля закладу виріжуть дерева

28 Липня 2016, 13:17
2137 Джерело: volyn24.com

Представник розважального комплексу «Промінь» запевняє, що будівництво парковки біля міського басейну принесе лише користь місту, а дерева забудовники обіцяють посадити «на кожному вільному клаптику».

Про це інвестор РЦ «Промінь» та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський розповів «Волинь24».

З його слів, будівництво парковки біля оновленого «Променя» – дуже складне питання, адже пов’язане воно з протестами місцевих мешканців, які бояться вирізування дерев.

«Всі думають, що хтось хоче зробити гірше і не хочуть вникати в ситуацію. Але «Промінь» ще не запущений, а з паркуванням вже є глобальна проблема – транспорт стоїть на меморіалі, біля Будинку панахиди, під СБУ, аптеками на Грушевського, на тротуарах, перед басейном», - наголошує бізнесмен.

Чоловік каже, що найближчим часом біля розважального центру планують збудувати парковку на 200 місць, вона мовляв зніме завантаження транспорту в звичайний робочий день, хоч і не вирішить проблему повністю.

В майбутньому ж забудовники планують звести багатоповерхову парковку на 400-500 місць, можливо на 600.

«Над зеленими насадженнями ми думаємо більше, ніж хтось може подумати. Ми збережемо все те, що вдасться зберегти – окультуримо, приведемо в порядок. А нові дерева однозначно посадимо в кожному вільному місці, куточку – як на площі, так і на парковці», - наголосив Андрій Покровський.

З його слів, забудовники також облаштують великий дитячий майданчик загального користування, спортивний майданчик та поставлять декілька лавочок.

«Наша ідея – створити нормальну інфраструктуру, яка могла б сприяти розвитку мікрорайону і трьох закладів, як мінімум – басейну, спорткомплексу СНУ, розважального центру», - додав депутат.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром