Новини районів: основні події 25-29 липня

29 Липня 2016, 18:38
1907

Фейкова бомба, судовий протест та смертельна аварія – таким запам’ятається лучанам тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

 

ЦЕНТР

 


 

Лучанин зареєстрував петицію, у якій просить знизити транспортне навантаження на проспекті Волі та дозволити їздити там тільки громадському транспорту.

У зв’язку зі систематичним порушенням правил дорожнього руху пішоходами на вулиці Богдана Хмельницького, лучанин пропонує намалювати «зебру» у зручнішому для переходу місці.

У Луцьку продовжують капітальний ремонт фасаду багатоповерхового будинку «Бім-Бому», що стоїть на Театральному майдані міста.

Мешканці одного із дворів на вулиці Лесі Українки вирішили самостійно облаштувати дитячий майданчик, використавши для виготовлення ігрових конструкцій повалені під час бурі дерева.

На вулиці Богдана Хмельницького перекривали автомобільний рух, причиною назвали можливе замінування відділення «Укрексімбанку».

Охоронник Центру надання адміністративних послуг повідомив про те, що біля приміщення установи по вулиці П’ятницька гірка біля сміттєвих баків виявили підозрілу сумку. Утім всередині поліцейські виявили звичайні речі. Ніякої загрози для життя та здоров’я громадян не було.

Громадськість обурена тим, що польську бруківку – шашку Трилінського, яку демонтували під час ремонту, кладуть по боках вулиці Лесі Українки, де вона буде «захована» від очей мешканців.

27 липня на проспекті Волі, напроти готелю «Україна», мікроавтобус зіткнувся з легковиком. Значних ушкоджень автомобілі не отримали, за винятком того, що у «Тойоти» відпав номерний знак, а у мікроавтобуса розбита фара.

 

МКС

 


 

Близько десятка людей вийшли 25 липня під стіни Апеляційного суду Волинської області, щоб змістити з посад дійсних працівників Феміди.

 

40-й РАЙОН

 


 

Мешканці вулиці Конякіна вирішили оскаржити рішення виконкому про демонтаж тимчасової споруди підприємця, який майже два десятиліття утримує сквер та ігрові майданчики поблизу ТЦ«Слон».

Новий мешканець в одному з будинків на вулиці Кравчука, 7 та Кравчука, 9 вирішив самовільно перенести сміттєві баки, через що на дитячому майданчику з’явився постійний неприємний запах.

 

РІВНЕНСЬКА

 


 

У Луцьку на вулиці Рівненській патрульна поліція затримала жінку з ознаками алкогольного сп’яніння, яка представлялася «підполковником міліції». Поліцейські склали протоколи про затримання, за вчинення дрібного хуліганства, злісну непокору та невиконання законних вимог працівників поліції.

26 липня, поблизу готелю «Лучеськ», зіткнулися «Опель Вектра» і «БМВ» 5-ї серії. Водій «БМВ» мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він порушив правила дорожнього руху: повертаючи на вулицю Зв’язківців, не пропустив «Опель», який рухався від центру міста. Постраждала у ДТП дівчина, пасажирка «Опеля». Її з гематомою голови доставили до Луцької міської клінічної лікарні.

 

ГНІДАВА

 


 

На перехресті вулиць Потебні та Гнідавської дорогу не поділили кросовер Nissan та седан Daewoo. У результаті ДТП Daewoo Lanos вискочив на тротуар та зіткнувся з парканом. Механічних пошкоджень зазнав і кросовер Nissan.

 

ВІДРОДЖЕННЯ

 


 

На проспекті Відродження, 2 почалася вирубка дерев, яка, зі слів очевидців, відбувається несанкціоновано.

 

ЗАВОКЗАЛЬНИЙ

Земельні ділянки на вулицях Арцеулова, 3б таЗадворецька, 13а за добровільною відмовою ДКП «Луцьктепло» передали управлінню капітального будівництва.

 

Луцький район

 

УСИЧІ

 


 

25 липня у селі Усичі Луцького району не розминулися дві автівки: «Рено Кенго» та «Мерседес». Внаслідок ДТП двоє чоловіків загинули на місці автопригоди. Один із них помер у кареті швидкої допомоги за кількасот метрів від аварії. Ще двох постраждалих доправили в Луцьку міську клінічну лікарню.

 

ШЕПЕЛЬ

У жителя села Шепель Луцького району злодій вкрав бензокосу просто з подвір’я власника.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром