На освітлення вулиць виділили додатковий мільйон за рахунок ремонту дворів

27 Липня 2016, 14:56
1646 Джерело: uatravel.org

Депутати міськради вирішили «забрати» мільйон гривень з передбачених коштів на ремонт прибудинкових територій і використати гроші на освітлення вулиць міста.

Про це повідомили у середу, 27 липня, під час сесії міськради.

Депутат Павло Данильчук зазначив, що члени «бюджетної» комісії вирішили виділити більше коштів на освітлення вулиць, адже це питання є досить важливим для життя і безпеки громадян. Один мільйон гривень, якого не вистачає для реконструкції мереж зовнішнього освітлення, запланували «взяти» з тих, які раніше хотіли використати на ремонт прибудинкових територій.

Міський голова Микола Романюк поцікавився, яким чином у такому разі формуватимуть список тих дворів, які не отримають коштів на ремонт.

Заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк зазначив, що найбільшої суми потребує завершення робіт по освітленню вулиць у мікрорайоні Вересневе. Тому посадовець припустив, що кошти можна перенести з прибудинкових територій саме цього мікрорайону.

Проте депутат округу Борис Смаль заперечив таку думку і додав, що весь мільйон не витратять на освітлення вулиць лише на Вересневому.

«Не весь мільйон піде на освітлення Вересневого. Там лишається три неосвітлені вулиці. Точно знаю, що на це не треба весь мільйон, але не знаю скільки саме, бо немає кошторису», – зазначив Борис Смаль.

У підсумку мер міста Микола Романюк запропонував підтримати рішення комісії, але при розподілі коштів внаслідок перевиконання бюджету, обов’язково повернути кошти на ремонт прибудинкових територій.

Депутати підтримали таку пропозицію і проголосували за проект рішення.

Коментарі
27 Липня 2016, 22:26
Тільки жителі дворів вже не дождуться ремонту. Особливо жахливі тротуари на вул. Польова.1
27 Липня 2016, 22:29
До речі. наскільки мені відомо. в зв'язку з декомунізацією назву Вересневе вирішено не вживати
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром