Луцький двір: жителі на 33-му хочуть відгородити майданчик від футбольного поля

26 Липня 2016, 13:22
3078

Мешканці будинків №4 та №6 на Воїнів-Інтернаціоналістів хочуть поставити загорожу навколо футбольного поля, щоб старші діти під час гри у футбол не заважали молодшим на майданчику.

Жителі розповідають, що кілька додаткових конструкцій на дитячому майданчику та нові футбольні ворота поставили восени, перед виборами.

Раніше на облагородження дитячого майданчика мешканці збирали кошти щороку самостійно.

«Перед тим, як нам поставили новий майданчик, щороку навесні збирали по 50 гривень, щоб облагородити ті конструкції, які були. Зараз треба було б огородити футбольне поле. Бо старші діти граються і м’яч часто попадає на дитячий майданчик», – ділиться місцева мешканка.

Асфальтне покриття у дворі ремонтували минулого року. Щоб хоча б якось справитися з проблемою нестачі паркувальних місць, під час ремонту стоянку для автомобілів трохи розширили за рахунок зеленої зони.

«Нас питали дозволу на розширення парковок. Ми всі погодилися, бо ж автомобілі теж десь ставити треба. А території для дитячого майданчика тут вистачає», – розповідає мешканка будинку.

Втім паркувальних місць таки не вистачає. Та мешканці без автівок на сусідів-автомобілістів не ображаються, мовляв, під під’їздами машин не ставлять і на тому добре.








 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром