Лесі Українки: повалені під час бурі дерева стали частиною зони відпочинку у дворі

25 Липня 2016, 16:07
2110

Мешканці одного із дворів на вулиці Лесі Українки вирішили самостійно облаштувати дитячий майданчик, використавши для виготовлення ігрових конструкцій повалені під час бурі дерева.

Одна із місцевих жительок, Юлія Абрамова, у коментарі Район.Луцьк розповіла, що після нещодавньої грози з верб, які росли у дворі, почало падати гілля. Тож мешканці вирішили зрізати аварійні дерева. Після чого з’явилася ідея використати деревину для виготовлення цікавих конструкцій на дитячому майданчику.

«Почали збирати пiдписи  мешканцiв прилеглих будинків щодо облаштування дитячого майданчика та мiсць вiдпочинку для дорослих. Ось з тих дерев якраз i робимо наразi майданчик для дитячих ігор», – зазначила Юлія Абрамова.

Кошти на фарбу та інші матеріали для облаштування зони відпочинку батьки шукають у власних кишенях. До виготовлення дерев’яних конструкцій долучилося десять чоловіків, а жінки разом із дітьми працюють над декоративним оздобленням.

Роботу виконують щоденно, окрім неділі. Тож мешканці сподіваються, що невдовзі уже матимуть змогу відпочивати на майданчику, створеному власними руками.













 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
25 Липня 2016, 21:24
Класно, молодці
29 Липня 2016, 01:08
Молодцы !!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром