Відродження: ремонт біля «Золотого дракона» таки завершать

21 Липня 2016, 09:46
2045 Джерело: ua.112.ua

До 1 серпня «Луцькавтодор-Сервіс» завершить ремонтні роботи навколо «Золотого дракона».

Про це Район.Луцьк розповів розповів начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Микола Осіюк.

Нагадаємо, що раніше ремонт доріг та тротуарів на проспекті Відродження відбувався навколо проблемної ділянки. Це не на жарт обурювало таксистів, чия стоянка знаходиться на цій частині покриття.

«Неможливо було вже це терпіти. Кожного разу виїжджати і заїжджати сюди - працювати собі в мінус. Тільки на ремонт ресор», - скаржиться водій Віталій.

«Ремонт цієї ділянки теж входив до нашого початкового плану реконструкції», - наголосив Микола Осіюк.

До слова, самі ремонтники теж дивуються, чому цей невеликий шматок асфальту залишили насамкінець: «Нам теж цікаво, чому так, але хіба хтось буде пояснювати? Сказали робити там, ми і робимо».





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром