Привокзальна: акціонери віддадуть міськраді аварійний гуртожиток

17 Серпня 2015, 14:16
1944

Акціонери швейної фабрики вирішили безкоштовно віддати у комунальну власність гуртожиток на Привокзальній, 13а з можливістю подальшої приватизації кімнат.

Досі аварійний гуртожиток знаходився у власності ВАТ Луцьке виробниче торгівельно-швейне підприємство «Волинь». Всі 500 акціонерів підтримали рішення про передачу майна в комунальну власність.

Планується, що гуртожиток не затримається надовго в комунальній власності і незабаром міська рада дозволить приватизувати мешканцям 93 кімнати, в яких вони проживають.

Але цей процес, на переконання однієї з акціонерів Олени Голєвої, не пройде гладко. Вона висловила побоювання, що гуртожиток так і не дійде рук тих, хто на нього заслуговує.

«Ми знаємо, як наші чиновники виконують рішення міської ради. Я маю обґрунтовані підозри щодо можливих маніпуляцій з житлом», - застерегла депутатка Олена Голєва.

Для того, щоб офіційно захищати свої права, мешканці гуртожитка створили добровільне об’єднання громадян «Комітет захисту житлових прав мешканців по вулиці Привокзальній». Організацію офіційно зареєстрували і перше засідання відбудеться вже сьогодні, 17 серпня.

До речі, сам гуртожиток зараз знаходить в аварійному стані – довжина тріщин на стінах досягає двох метрів.

Нагадємо, що в червні уже відбувались збори мешканців гуртожитка №13 на Привокзальній.

 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром