Липини: мешканці ремонтують узбіччя

16 Липня 2016, 10:14
2981

У селі Липини Луцького району триває ремонт узбіччя вздовж вулиці Шевченка. Наразі роботи охопили ділянку від кінця вулиці Шевченка до перетину із Окружною.

Район.Луцьк вирішив поспілкуватись із сільським головою села Липини, однак той терміново відбув на засідання до обласної ради.

На щастя, на робочому місці вдалось зустріти ремонтників, які розповіли, як проходить робота. Виявилось, що ремонт проводять місцеві мешканці за власної ініціативи, однак коштом сільської ради.

«Це замовлення від сільської ради, вони оплачують бруківку. Ми вийшли, сказали так і так, чи можна відремонтувати. Приїхало начальство, порахувало квадратуру і виділило матеріали. Хто хоче, може долучитись», - розповів один із працівників.

Зауважимо, що з одного боку тротуар вже вистелений бруківкою, а з іншого роботи ще тривають.















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром