Новини районів: основні події 11-15 липня

15 Липня 2016, 18:04
2078

Смертельна пожежа, велосипедні крадіжки та весільний фестиваль – таким запам’ятається лучанам тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

 

СТАРЕ МІСТО


                                                                                                                

10 липня група польських байкерів вшанувала жертв політичних репресій біля пам’ятного знака, поблизу Замку Любарта.

10 липня на території замку відгуляли перший у Луцьку весільний фестиваль. Територія замку стала схожою на велику квартиру нареченої перед весіллям, адже всюди навперебій пропонували необхідні елементи та деталі для ідеального образу щасливої нареченої. Зачіски, макіяжі, сукні, прикраси, декор, короваї, букети, автомобіль у стилі ретро, весільні запрошення та альбоми, фотографи та фотозони.

 

 

ЦЕНТР


 

На проспекті Волі, 37,39,39а завершили капітальний ремонт дворів.

У міському звіринці відбулося стилізоване дійство – святкування Купальської ночі. Лучани сходилися до зоопарку родинами, парами та дружніми компаніями.

Мешканці будинків 20 і 22, що навпроти гімназії №4 на проспекті Волі просять місцеву владу заборонити церкві використовувати гучномовці, бо через них «життя людей стало майже нестерпним».

 

 

33-й РАЙОН


 

На проспекті Соборності, 20 здійснюють роботи по укріпленню будинку, який потерпає від сусіднього будівництва.

На проспекті Соборності  у 25-річного мешканця міста Ківерці виявили речовину рослинного походження, ймовірно макову соломку, вагою 200 грам.

 

 

40-й РАЙОН


 

На вулиці Федорова «Ніссан» невдало виїхав з двору та зіткнувся з «Рено». Зіткнення обійшлося без потерпілих, один із транспортних засобів отримав механічні ушкодження.

На вулиці Кравчука з з 13 до 30 липня зупинили рух транспорту на ділянці між будинками № 15 та 17 у зв'язку з проведенням робіт із капітального ремонту теплової мережі.

13 липня у будинку на вулиці Федорова, 5 загорілася квартира. На місце надзвичайної події викликали рятувальників, «швидку» і поліцію. Пізніше стало відомо, що внаслідок пожежі загинула 86-річна бабуся.

Внаслідок зливи, яка ввечері пройшла містом, 40-й район  на деякий час лишився знеструмленим.

 

БАЛКА


 

Під час демонтажу гаража на перетині вулиці Мазепи, 4 та вулиці Куйбишева, який стояв без необхідних документів, жінка, яка назвалась власницею споруди, почала битися з поліцейськими, кусатися та заявляти, нібито її поливають бензином. Конфлікт тривав понад п’ять годин.

 

 

ЗАВОКЗАЛЬНИЙ

Мешканка стверджує, що на проспекті Грушевського під час переходу вбік вулиці Стрілецької, пішоходи змушені порушувати правила і йти не по «зебрі», бо її підтоплює після зливи.

На проспекті Грушевського, поблизу стадіону «Авангард» невідомі викрали велосипед.
 

 

ГНІДАВА


 

На грядки у приватному секторі на вулиці Олекси Ошуркевича вивезли землю, засипавши частину насаджень.

На проїжджій частині навпроти будинків на вулиці Даньшина, 2 та Львівській, 61б після зливи затопило частину дороги.

 

 

ЛУЦЬКИЙ РАЙОН
 

ГАРАЗДЖА


 

На території дитячого оздоровчого табору «Сонечко», що у селі Гаразджа, діти купаються та відпочивають «у полоні» сміття.

 

ПІДГАЙЦІ


 

14 липня на вулиці Дубнівській загорівся молоковоз. За попередньою інформацією, в автомобілі спалахнув стартер. Водій, який навіть не встиг забрати власні речі, документи, розповів, що молоковоз під час того, як його ззовні гасили вогнегасниками, самостійно завівся, і, переїхавши через дорогу, зупинився у лісосмузі.

 

МАЯКИ

У селі Маяки від одного з місцевих магазинів злодій викрав велосипед «Україна», вартістю 700 гривень.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром