Гнідава: людські городи засипали купами землі

14 Липня 2016, 14:41
2919

На грядки у приватному секторі на вулиці Олекси Ошуркевича вивезли землю, засипавши частину насаджень.

За словами мешканців, землю привозили кількома автомобілями 13 і 14 липня, проте хто саме наказав засипати ділянку, жителям не повідомили.

Зелена зона, на якій люди облаштували городи, у їхній власності не перебуває. Так мешканці вирішили використати захаращену територію і заодно привести її до ладу.

«Бачте, якби вони хоча б нас попередили. А то приїхали, засипали, кажуть, нам хазяїн сказав», – скаржиться місцевий мешканець Володимир.

Нині ж, на скільки дали зрозуміти жителям, ділянка має власника, який, очевидно, запланував її використати.

Власник, який не представився мешканцям, таки приїхав на місце конфлікту. При зустрічі пообіцяв, що більше землі не возитимуть. Мовляв, не хотів, щоб склалася така ситуація. Працівники не розрахували і, окрім вільної ділянки, засипали частину насаджень.










 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром