Луцький двір: жителі на Вавилова за 36 років дочекалися ремонту

14 Липня 2016, 10:06
4443

Мешканці будинку №5 на вулиці Вавилова радіють, що їм нарешті ремонтують прибудинкову територію та чекають на оновлення дитячого майданчика.

Ремонтні роботи на подвір’ї почали здійснювати близько двох тижнів тому. За словами жителів, працюють робітники з самого ранку і до вечора. Тож місцеві уже встигли порадіти результату інтенсивної роботи.

Мешканка будинку розповідає, що їхню прибудинкову територію у список тих, які запланували ремонтувати цього року, «вписав» депутат округу. Проте хто саме зробив такий презент – не знає.

Після озвучення імені депутата, жінка таки згадала Артема Запотоцького і навіть зауважила, що він певний час проживав на квартирі у їхньому будинку.

«Нормально нам живеться, добре, що дорогу роблять. Раніше тут можна було плавати. Асфальт старий дуже був. Тротуар від машин увігнувся, дорога була розбита, ям багато. А це вже добре роблять. Ще б у під’їздах ремонт зробили» – зазначає місцева жителька.

Радіти оновленням на подвір’ї скоро зможуть не лише дорослі. Жителі розповідають, що днями до них навідувалися представники міськради і пообіцяли, що займуться облагородженням дитячого майданчика. Правда, хто саме планує ремонтувати конструкції, жителі не знають.

Нинішній майданчик мешканці створювали своїми силами.

«Всі, хто має дітей, складалися по 50 гривень і поставили конструкції. А ту лавочку мій дєд (авт.. про свого чоловіка) зробив. Все самі, хто нам що буде робити», – ділиться місцева жителька.

Та все ж, мешканці зауважують, що бояться ставити щось нове, бо час від часу невідомі крадуть дворові конструкції. Зокрема, вночі хтось привласнив металевий столик, лавку та прикріплену драбинку.

















 

Бажаєте, аби ваш двір потрапив до нашої рубрики? Пишіть нам на пошту [email protected] або телефонуйте за номером +38 066 413 29 28.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментарі
14 Липня 2016, 17:45
Коли вже дочекаються того ж ремонту жителі будинку по пр-ту Соборності, 22а?? Асфальтове покриття просто провалюється! Небезпечно та страшно! А там, же гуляють діти!
15 Липня 2016, 22:22
Ми теж, по Соборності 38, чекаємо не одне десятиліття ремонту дороги. Не дорога, а полоса перешкод...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром