Луцькі баскетболісти тренуються на асфальті

15 Серпня 2015, 13:30
2167

Професійна команда «Волинь Баскет» змушена тренуватися у травмонебезпечних дворових умовах.

Керівник ВолиньPost відвідав тренування команди «Волинь Баскет» і поспілкувався з гравцями та їх тренером.

Наші баскетболісти отримали пропозицію виступати в суперлізі. Тому, за словами Володимира Пащенка, вони – зірки, які тренуються на дворі.

У інтерв’ю Сергій Смітюх, тренер КДЮСШ, розповів про головну проблему – відсутність необхідних умов для проведення занять. Через те, що команда не має власного залу, їм щоразу доводиться просити дозволу провести змагання або тренування. Тренер додав, що їм допомогла адміністрація Східноєвропейського національного університету, яка надала зал для тренувань. Але через «щедрість» керівництва і до інших видів спорту, зал перетворився на «рукавичку», в якій не вистачає місця для повноцінних тренувань.

Тренер команди розказав, що директор обласної спортивної школи, де є зал з потрібними умовами, навідріз відмовляє у співпраці:

«Ми ходили до директора ОДЮСШ, але марно. На мою думку він зацікавлений в тому, щоб там був тільки один професійний вид спорту – волейбол. Нам кажуть, що зал не гумовий, що не можна. Ми згідні з цим, хочемо знайти компроміс.» - пояснює Сергій Смітюх.

До слова, луцькі баскетболісти у рейтингу набраних очок – другі після київської команди.  

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром