У літньому таборі «Адреналін» триває третя зміна

08 Липня 2016, 12:47
1904

З початку червня понад чотири сотні дітей вже відпочили у літньому таборі «Адреналін», який діє у Центрі дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» (вул. Карбишева, 1).

Третю зміну табору відвідують  більше 140 маленьких лучан і щодня групи поповнюються охочими провести у таборі свої літні канікули.

 Ми дізналися, чим живе табір і таборувальники  третьої зміни.

Біля входу у Музей технічного прогресу чуємо дитячий гамір, це юні таланти з мистецького табору «Творча майстерня»  прийшли на екскурсію, щоб ознайомитись із найцікавішими винаходами людства від первісних часів до сучасності, а це понад 1500 експонатів, що демонструють розвиток технічного прогресу.

Діти уважно слухають розповідь вихователя, потім кожен хоче випробувати на собі дію пристроїв. Тим часом до наступного експоната – стільця з голками – вишикувалась ціла черга дітлахів.  Решта таборувальників юрмляться біля величезної друкарської машини.










У дитячому розважальному центрі «Лімпопо» зустрічаємо учасників гастрономічного табору «Таємниці Рататуя». Діти прийшли сюди на спортивну розминку після кулінарного майстер-класу.

Восьмирічні Іванка і Саша навперебій діляться враженнями від приготування піци і салату «Цезар». А ще розповідають, що готували бургери, фруктовий пиріг та профітролі. На запитання чи подобається відпочивати у таборі, діти кричать «Таааааак!» і позують на камеру.

Насамкінець дівчатка демонструють гарну фізичну форму та готуються до проходження мотузкового парку.








На майданчику «Арена Спорт» теж не менш гамірно. Тут найменшенькі хлопчики із спортивного табору роблять веселу зарядку та ганяють у футбол. До речі, спортивний табір вкотре зібрав найбільше шанувальників. Сюди записалось аж 56 дітей.

Поки молодші ганяють у м'яча, старші пішли повправлятися у стрільбі у мультимедійний тир.










Учасників інтелектуального табору «Пізнайко» знаходимо на боулінгу. Діти зосереджені на грі, по черзі запускають кулі по доріжках. Всі уважно слідкують за результатами на табло. Після гри всі йдуть у Музей технічного прогресу за новими знаннями. На столі на них вже чекають динамометри для вимірювання сили тяжіння і сили тертя. Цікавимось, що вони роблять. Зосереджений на дослідженні Іванко коротко відповідає: «Міряємо силу».
















Помітно, що у кожному з таборів діти почувають себе як риби у воді та дуже задоволені відпочинком, адже на обличчях сяють щирі усмішки і захоплення.

Для тих, хто не встиг побувати у літньому таборі «Адреналін» нагадуємо, що табір працює за чотирма пізнавально-розважальними напрямами: мистецький, інтелектуально-пізнавальний, спортивний та гастрономічний.  Тому кожна дитина може обрати для себе табір за інтересами та вподобаннями. Увага! До цьогорічної програми кожного з напрямків включені години англійської мови, що допоможуть дітям вивчати іноземну граючись.

Літній табір «Адреналін» діє по 26 серпня для школярів від 6 до 14 років. Тривалість  табірної зміни – 10 робочих днів. Вартість зміни – 1000 грн.

Табір працює з 10:00 до 16:00 год. У вартість путівки входить одноразове харчування. За бажанням батьків – з 9:00 год (за умови додаткової оплати сніданку у розмірі 15 грн/день) та до 18:00 год (за додаткової оплати полуденку 25 грн/день).

Поспішайте! Четверта зміна розпочнеться уже 18 липня і триватиме до 29 липня, п'ята зміна – 1-12 серпня, шоста зміна – 15-26 серпня. Контактний телефон: 066 780 53 50.

 Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» завжди чекає на енергійну, винахідливу та веселу малечу!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39