Волі: на Івана Купала плели маскувальну сітку

07 Липня 2016, 15:47
1981

У четвер 7 липня, біля Волинської обласної бібліотеки для юнацтва лучани плели маскувальну сітку, яку потім відправлять у зону АТО. 

Про це повідомляє керівництво обласної бібліотеки. 

Директор бібліотеки Алла Єфремова розповіла, що матеріали  забезпечили волонтери із «Самооборони Волині»,  тому для завершення доброї справи були потрібні тільки руки небайдужих людей. На щастя, зауважила диретор, добровольці знайшлися:

«Не зважаючи на те, що сьогодні не дуже сприятлива погода, до нас все-таки прийшло дуже багато людей. Тішимось, що у нас є небайдужі люди та патріоти. Адже, те, що люди затратили по півгодини свого вільного часу, стало хорошим вкладом у спільну справу. Одночасно з сіткою діти плели патріотичні браслетики. Вони стануть своєрідними оберегами бійцям на Сході».

Поділилися враженнями і самі учасники заходу:

«Вперше беру участь у такій акції. Подобається, що і тут навколо мене багато небайдужих людей. Вважаю, що кожен має в міру своїх можливостей, допомогти нашим хлопцям на Сході», – зазначив Олександр, луцький інженер.

«Побачили оголошення в соцмережі. Ми вже вдруге на такій акції. Прийшли із подругою Олександрою, щоб допомогти», – розповіла Валерія, учениця загальноосвітньої школи №20.

«Вважаю, що потрібно допомагати країні, нашим воїнам. Не байдики бити, а щось робити конкретне, щоб підняти дух нашим хлопцям в АТО», – зауважив Євген, луцький студент-випускник.






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром