Архів новин за 16 Лютого 2018

23:02
З підвалу аварійного будинку доноситься жахливий сморід, а дах вже довгий час протікає. Департамент ЖКГ на звернення мешканців не реагує.
22:02
Змагання із настільного хокею відбулися в обласному центрі Волині у п'ятницю, 16 лютого.
21:02
У заключному товариському поєдинку у Малій Азії підопічні Віктора Богатиря виявилися сильнішими за грузинську команду «Мерані».
20:02
Фольксваген з іноземною реєстрацією в'їхав у позашляховик попереду себе. На щастя, потерпілих нема.
19:02
Молитву за душі полеглих у боротьбі українців присвячують четвертій річниці Революції Гідності.
18:02
Істинно магічний сьомий тур чемпіонату Волині остаточно сформує таблиці усіх знову ж таки семи дивізіонів, а у чотирьох із них визначить переможця регулярної першості.
17:02
Майже півстолітні металеві труби на Гнідавському водозаборі планують замінити на нові поліетиленові.
16:02
Боулінг-клуб StrikeCity в День святого Валентина запросив закоханих і не лише на тематичну вечірку. Тож молодь, яка любить активний відпочинок, з задоволенням провела 14 лютого у стінах закладу.
16:02
Волинські патрульні поскаржились на луцький телеканал «Аверс» за регулярну дезинформацію глядачів при висвітлюванні дій правоохоронців.
15:02
Будівельна компанія «Інвестор» пропонує хорошу ціну на квартири у житловому комплексі «Юпітер» та чекає на свого власника.
14:02
Поліцейські разом із мунварівцями шукатимуть і знищуватимуть друковані оголошення з рекламою інтернет-ресурсу, на якому, ймовірно, можна замовити небезпечні синтетичні наркотики.
14:02
Керівництво Луцького підприємства електротранспорту пояснило, що відмовлятиметься від маршрутів №14 і №31 у зв'язку з низьким пассажиропотоком і недостатньою кількістю транпорту.
13:02
Раніше судимих лучан затримали за напад з ножем на мешканця Луцького району, з яким вони познайомились на автостанції в обласному центрі.
13:02
Три команди пожежників боролися з вогнем, який охопив дерев`яну будівлю у селі неподалік від обласного центру Волині.
12:02
У Центрі культури, дозвілля та спорту Княгининівської сільради 15 лютого, з нагоди 147-ї річниці від дня народження Лесі Українки, провели районний конкурс читців «Я в серці маю те, що не вмирає».
12:02
Водій, який перебрав з алкоголем перед тим, як сісти за кермо, на великій швидкості «зарулив» у стовпа і збив його.
11:02
Лікар ортопед-травматолог Луцької міськлікарні поділився, як рятували жінку, яка впала з восьмого поверху в червні минулого року.
11:02
Через порив, який стався на тепломережі, житлові будинки у двох районах обласного центру, а також школа і дитсадок залишились без опалення.
11:02
У маєтку Nester-House проходять майстер-класи з приготування піци для дітей та підлітків.
10:02
Бізнес-академія практичного менеджменту PMBA та медіа-холдинг CID MEDIA GROUP запукають тижневий експрес-курс для піарників-початківців
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024